Meny Menu
W:
H:
VÅRE

NYHETER
Nyhet

PM i bordtennis gjennomført i Stavanger

Rogaland politiidrettslag med Morten Aanonsen i spissen arrangerte 15. og 16. februar historiens andre PM i bordtennis. Fantastiske fasiliteter og gode arrangører. Alt gikk "på skinner". Deltagelsen hadde økt betydelig siden i fjor. Til sammen 37 deltagere stilte opp i år. Sarpsborg kom kjørende med to minibusser og hadde hele 12 deltagere. De har i løpet av året klart å bygge opp et bordtennismiljø på politistasjonen, og har også sagt seg villige til å arrangere neste års PM. Det må karakteriseres som en suksess-historie!! 

Tre representanter fra PHS, hvorav en kvinnelig, deltok også. Håper de bidrar til å spre det glade budskap om bordtennis i politiet. Det virket i alle fall som alle deltagere stortrivdes og utviklet stadig bedre spill.Resultatmessig dominerte OPIL, og i år som i fjor endte Marthe H. Nilsen og Jacob Kristiansen fra Opil i finalen. Marthe åpnet best og vant de to første settene. Så slo Jacob kraftig tilbake og vant de tre siste settene. Han vant derfor gull og POD-pokal i år. Det må også nevnes at selveste grenleder, Morten Aanonsen spilte meget bra og tok ett sett fra Jacob i semifinale. Morten fikk til slutt bronsemedaljen.
Lagkonkurransen ble vunnet av Marthe og Dag Akstun fra OPIL.
Banketten i 21. etasje på Scandic ble også en suksess, krydret med såkalte "sanne historier fra virkeligheten", servert av OPIL's Magne Økland. 
Vi håper på enda bedre deltagelse neste år. Her er det absolutt en mulighet for alle ferdighetsnivå. Stor sosial profil og idrettsglede er to passende stikkord.
Fullstendige resultater vil komme på nettsiden snart.

Image
Image
Image
Image