VÅRE

NYHETER
Nyhet

Kvalifisering EPM Norge - Irland 1 - 4

Norge og Irland møttes i dag 10. januar til kvalifiseringskamp til årets EPM i Praha.  Kampen ble spilt i LSK hallen i Lillestrøm.  Kampen var så vidt begynt før Irland gjorde sitt første mål.  Et frispark som ble lempet inn i 16 meteren, falt etterhvert ned i beina på en ire, som satte ballen i mål. 0 – 1. Deretter styrte Norge spillet, men unøyaktighet i sistepasningen gjorde at vi ikke greide å score. Pause 0 – 1. Norge fortsatte med sitt gode spill og fikk i begynnelsen av 2. omgang tildelt en straffe.  Denne ble satt kontant i mål 1 -1.  Norge fortsatte presset og hadde to gedigne sjanser, men skuddene gikk utenfor.  Typisk var det at Irland scoret på sitt første ordentlige angrep etter et innlegg fra venstre.  Innlegget ble headet inn i mål fra fem meter. 1 – 2. Norge fortsatte å eie ballen, men Irland var stadig fremme på farlige kontringer. Vi greide ikke å omsette vårt spill i mål, mens Irland var effektive foran mål og satte inn 1 – 3 på straffe og 1 – 4 på en kontring før kampens gode dommer blåste av matchen. Oppsummert kan en si at Norge var best mellom 16 meterne og Irland var best innenfor 16 meterne.